Post by destclovdiavalmabt on Feb 7, 2022 13:27:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetone za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Tukaj z veseljem preživljam svoj prosti čas. Odlična aplikacija, zasnovana z dobrim uporabniškim vmesnikom. Zelo priporočljivo vsem
V redu, tako da mi je ta igra všeč. Nimam nobenih dodatkov, vendar hočem kovance, morate gledati dodatek, vendar je to v redu z mano. Želim si le, da bi bila njihova jajčeca kreativna, ker rad izdelujem kmetije in moram zbirati živali, zato sem mu dal štiri zvezdice. hvala, če boš dal drstitvena jajca. prosim naredi!!!!❤️
Všeč mi je ta igra, vendar je zamujena, ali jo lahko popraviš, prosim, je pisalo, da se najprej poveži po ponovni povezavi z igro, umrem, prosim, popravi jo, če prebereš moj komentar, ostani doma, ostani na varnem in nosi masko, hvala toliko 🤟🧡🤜🤛👏
Planet Craft: Mine Block Craft Eventyr uuiv
To je v redu igra, ampak vsakič, ko se poskusim pridružiti Renewable, me nikoli ne obremenjuje, to je tako nadležno, kot da resno popravi to in preobleke so nekako zanič, ampak predvsem pridružitev je tako moteča, da sem igral to igro 5 let in ni Nisem storil tega na nobeni od mojih naprav zdaj in ni moj internet niti tablični računalnik, prosim, popravite to, prisežem, da je tako nadležno
zabavna igra, vendar v kreativi ni postelj in če se na enem območju pojavi preveč pošasti, igra preneha delovati in mislim, da bi morali biti sposobni drstiti pošasti in živali skozi jajca
to je super! Obstajata pa 2 težavi. 1. Oglasi na vrhu. Ne vidite zaslona! 2. Ne maram, da svetovi izginejo v 50 dneh.
Z veseljem dobim vaš odgovor. To je res zelo zanimiva igra, tako kot minecraft. Ampak ne bom dal pet, saj nihče ni popoln in da lahko več delaš na igri. Vem, da je težko najti napako in jo nato rešiti, vendar vam vsem verjamem. Zagotovo vam bo postala igra številka ena. Enako želim od Boga. Pa vso srečo.............
Planet Craft: Mine Block Craft Macera Oyunları fwdq
Ta video je videti kul, zato želim to predvajati, zakaj želim nekaj narediti, ampak zakaj je to videti tako srčkano, a luštno ne srčkano. Mislil sem kul pesem čevljev Baby Girl in dobrodošla si imo
Dobra igra, to sem igral, ko sem bil mlajši. Toda postaja vse bolj zaostajanje in za skupnost ni nič drugega kot berači. Raje igram kaj drugega kot to...
Všeč mi je ta igra, toda ljudje lahko preprosto pridejo in uničijo vse in tam sem bil 4 ure.
igra se zruši v povprečju brez in počitka in kar naprej izgine iz igre. To igro sem igral, preden je bila nekoliko smešna, toda z zrušitvijo igre in ljudmi, ki vas ubijajo zaradi stvari, ki jih morda imate, te igre ne igram več. tudi če imate dober Wi-Fi, igra še vedno hrošča. Žal sem se je znebil, vendar ta igra ni vredna prostora v trgovini.
Zanič je, tam so jajčeca, orožja ni v katalogu, lik je tako počasen
Igralna grafika ni tako dobra in res zaostaja
Še vedno želim možnost, da zase onemogočim pvp, vendar je ta igra še vedno precej dobra kopija minecrafta, vendar upam, da bom v to igro vnesel več posodobitev, ki so v minecraftu, vendar nimate preveč. tudi ti
Niti zelo kakovostne niti, kocke so videti zelo smešne, ko gradiš, in pride do grozljive napake, ko se boriš s čarovnico. Njen obraz je videti kot kri... Ampak želim si konje, ki jih lahko ukrotiš in jih lahko jahaš, prosim, dodaj dat! !!
V redu sem 👍👍👍👍👍
Super je in vse to, toda ko imam vklopljen wifi in dam privzeto obleko, pričakujem, da bo tako tudi ostalo, ko wifi ni vklopljen!
To je dobra igra
Sama ideja je nekoliko zabavna. Vendar pa igra kot mobilni uporabnik ni zelo stabilna. Vsi spletni načini so izredno nestabilni, če nimate nekoliko močne povezave, ker igra premalo povezave premaga z zrušitvijo. Igra za enega igralca je precej bolj stabilna kot spletna, a ko se zruši, se ne zapre in celo povzroči, da se sistemski uporabniški vmesnik kmalu neha odzivati. Prosimo, popravite stabilnost! In ali so drugi igralci imeli to težavo? To je 5 zvezdic, če se to zgodi.
To je odlična igra. Večina igralcev vas bo napadla zaradi vašega inventarja ali zabave.
Enkrat, ko zgradim hišo, ima veliko hroščev in nekaj se jih spremeni v jebeni kamen, vključno z mojo skrinjo in vsemi predmeti na tej skrinji ni več
Ta igra je tako super, da jo imam že dve leti.
Temu dajem 3 zvezdice, ker se mi ta igra kar naprej zruši. Tudi te naključne čudne mafijaške stvari se kar naprej pojavljajo, takoj ko mi je všeč, da začnem graditi svojo hišo. In potem se ti naključni požari samo začnejo okoli mojih hiš, zato začnem svoje hiše graditi v zraku, niti na tleh. Zelo bi si želel, da bi popravili mafije.
LOKI NE SMEJ TAKO BOLETI, smaragdi pa nimajo recepta za izdelavo ali vaščanov plus dodaj, da bomo lahko izdelali bloke sreče pozitivne in negativne in tudi predmeti v trgovini stanejo veliko kovancev, zato znižajte cene p.s. diamantne stvari se hitro zlomijo
Hej, hej, obožujem to igro, toda v ustvarjalnem solu ni postelje in je toliko zamika, prosim, popravite zamik in pospravite posteljo, prav tako pa ne znam ustvarjati v kreativi, vsaj želim izdelati, ker če ne, kaj je smisel in ne znam kuhati, kaj je smisel . ... in tudi v kreativnem ni oklepa ali orožja ... hej no, potrebujem te, da popraviš zamik kot drugi zamik, samo popraviš zamik
všeč mi je
Res uživam v igri, vendar si želim, da bi bili portali ali dodatne dimenzije. Obstajajo tudi vasi, rudni vozički in postelje, pa tudi nove mafije, kot so morska bitja.
Dragi razvijalci, prosim, dodajte kakšen način ali način, kako preprečiti ljudi z diamantnim oklepom, ki ne morejo napadati šibkejših ljudi, ubili so me, ko sem samo hodil naokoli, nadležni so, prosim, ustavite jih. in oglas zavzame polovico zaslona, kar otežuje igranje.
Ta igra je zakon😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Zemljevida ni mogoče iskati. Zemljevidi, za katere vem, da obstajajo, se ne bodo prikazali. Prav tako se ni mogoče teleportirati do enega prijatelja. Igra pravi, da niso na spletu, ko jaz ali zagotovo oni, ali mi preprosto ne dovoli, da se pridružim zemljevidu, ker se ne prikaže pri iskanju? Tudi oglasi, ki se pojavijo ob vsaki spremembi zemljevida, so ubijalski. Oprostite, vendar ni vredno mojega časa, da bi se motil s strežnikom za dodajanje.
no, grafika je odlična, toda moj razlog za samo štiri zvezdice je, da imam chromebook in moram uporabiti miško\touchpd za premikanje svojega znaka, ko želim uporabiti svoje puščične tipke in preslednico za premikanje in skakanje, prosim, popravite to tako da lahko dobim popolno izkušnjo
V planet craft je vse videti realistično, kar je bila pomanjkljivost pri vseh drugih crafting igrah v playstoreu.
Kontrola je videti neumna Ta igra je zelo težka PRETEŽA KONTROLA
Odlično in vse, vendar ... Če vas ljudje v načinu PVP še vedno lahko udarijo na varnem območju, kar ni pošteno do igre, prosimo, popravite to!
Jaz ljubim to igro!!! Sploh ga ne morem nehati igrati! Imam nekaj predlogov, vendar prosim, dodajte lisice in tigre. Ne pozabite na mladiče in komplete! in zelo bi mi bilo všeč, če bi dobili pudlje in bi jim lahko tudi pobarvali kožuh.
V redu, torej sem igral planetcraft na sestrinem telefonu, ker me vsakič, ko se lotim te igre, zgrabi vsakič, ko pridem na strežnik, tako da lahko to popraviš, prosim, naj deluje za Android adijo in hvala
Všeč mi je ta igra, igram jo lahko brez povezave in na spletu ter se lahko igram s svojim prijateljem. Ko jo igram, se počutim tako sproščeno. Čudovito.
Različne vrste orožja, povečajte svoje zanimanje za to igro ... to je zahtevna igra.😍
Bilo je takoooo dolgočasno, igral sem in kupil sem hišo in mi ni dovolila, zato je ne nameščam
To je dobra igra. Eno od tega, kar si želim, da bi bilo v tej igri, je več stvari za gradnjo in več hišnih ljubljenčkov
Kot igralcu mi je bilo kot otroku zelo všeč, zdaj se vračam k njemu in upam, da bo fantastično! Spomnim se časov, ko smo jaz in moji prijatelji žalovali heheh.
Včasih je bil spodobna alternativa Minecraftu in všeč mi je, da ponuja veliko brezplačnih strežnikov za tiste, ki si tega morda ne morejo privoščiti. Zadnje čase se ne prenaša, kar me žalosti. Minecraft sem že kupil in pravkar sem želel ponovno poskusiti to aplikacijo, ker bi jo igral, preden sem imel denar.
Sonic Runners Adventure jogo Aventura vhzf
Všeč mi je ta igra, ker lahko naložite svoje zasebne svetove na svet In lahko se igrate z ljudmi, KI NISO BOTOVI (pn. veliko iger to počne) Po vsem svetu so Lucky bloki, ki vam dajo stvari in nekaj od njih povzroča mafije ( zombiji). In to brezplačno! Priporočam prenos! Moj novi slogan: Nisem bot
Dobra igra, vendar bi spremenil 2 stvari. 1. Ne izgubite vedno povezave. 2. ljudje ne bi smeli povedati slabih besed... to je treba oceniti s T. No, no. razen tega pa dobra igra!
Obožujem to igro, a včasih se moj svet pokvari in močno zaostaja in stvari preprosto izginejo ali se skrinje ne odprejo, ne dogaja se ves čas, vendar se zgodi, vendar je res dobra, edina stvar, ki ji manjkajo, so čolni in tirnice, nether, villigers, potem bi ga z veseljem ocenil s 5
Dve zvezdici. Prvič, na strežnikih je IZJEMNO ZAMAGALO😡. Zavaja tudi v oglasih😕.
Ta igra je neverjetna, vendar mora obstajati nekaj, kjer ljudje ne morejo priti v vašo hišo, ker ljudje dobesedno samo naredijo vašo hišo, na kateri ste tako trdo delali, in jo uničijo, čeprav je bilo tako težko narediti!
Postopek rasti za vrt. treba iti hitreje. Tako počasi gre brez razloga. Tudi s kostmi MORA BITI PROCES HITREJŠI