Post by destclovdiavalmabt on Feb 7, 2022 13:20:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar limitsiz resurs ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunun iqtisadi tərəfini bəyənirəm, amma arzu edirəm ki, daha çox robotlar, silahlar və bacarıqlar olsun və mən bu bacarıqların xüsusilə döyüş robotları kimi hər bir robot üçün olmasını istəyirəm. Hər halda yaxşı oyun. Məncə, yaxşı işə davam etsəniz, məncə bu oyun olacaq. Müharibə robotundan daha yaxşıdır.
Salam Azur Interactive Games Limited..Oyun yaxşıdı mən oyuna girirəm amma onlayn yox botlarla oynayıram bu problemi həll etməyinizi xahiş edirəm...Təşəkkürlər...
Babat Oyundu💪
Macross tipli Cerber və Hound-dan qurtulan və onların hamısını cəhənnəmə qıcıqlandıran Macross tipli botlara sahib olmağın nə mənası var? Yeni botlar üçün mükəmməl bir üsluba uyğun olacaq bir silah haqqında danışın, lakin artıq heç kim onlardan istifadə etmir. Ağır, Qəssab, Pələng, Behemot və Eşşək arısının indi aşağı silahları ilə üst-üstə düşən ayaqları var. Heavy-nin çiyinləri gülünc görünür və əvvəllər zərif və ölümcül görünən hər şey indi şişmiş və dolğun görünür. Bunu kim xahiş etdi?
Beləliklə, əladır! Səliqəli işləyir hər şey gözəldir amma bir pis problemi var! Mən bunu oynadığım vaxta görə oyunçular botlar kimi görünür. Bundan əmin deyiləm, amma qarşılarında olsam da, məni vurmazlar, yeriməyə davam edirlər. Daha yaxşı dərəcə sistemi olmalıdır ki, nə etdiklərini bilən unutqan uşaqlarla deyil, daha bacarıqlı oyunçularla oynaya biləsiniz.
Yaxşı oyun ümumilikdə müharibə robotlarından daha çox axıcıdır. Son vaxtlar döyüşə gedəndə bütün ödəyicilərin hamısı botlar olur Adlar oyunçu və ramdom sayı və hərflərdir. Üstəlik, matçın sonunda qalib tərəfdə olmağıma və 1-ci yerdə olmağıma və qazandığınız pulun real oyunçularla döyüşə nisbətən daha az olmasına baxmayaraq, sinəni açmaq üçün heç bir açar qazana bilmirəm. HƏMİŞƏ CPU ilə oynamaq. Bu, təxminən 3 həftə davam edir, heç bir real oyunçu yoxdur, sadəcə cpu botları
Başlanğıcda oyun xoşdur. Orta səviyyə qəddardır, çox pis mənada. Çöpçatanlıq dəhşətlidir. Daha güclü oyunçular meydançanı asanlıqla süpürür; bəzi hallarda biri digər robotları vurur. Daha da pisi odur ki, oyun sizi daha yüksək səviyyələrə çatdırmaq üçün DİZAYN olunub - hətta hər döyüşdə üstün olsanız belə. Uzaq mənzilli snayperlər/artilleriya üçün heç bir çatışmazlıq yoxdur. Yüngül mech oynamağın mənası yoxdur, çox asanlıqla öldürülür. Nə qədər çox oynasam, bu oyunu bir o qədər az bəyənirəm. Çox təəssüf ki, bu Müharibə Robotlarından daha yaxşı ola bilər.
Narazılığımı bildirmək üçün ilkin rəyimi redaktə edirəm. Mən flaş satış zamanı silah aldım və kartımdan 8,25 ABŞ dolları tutulsa da, mən heç vaxt əşyanı inventarımdan almadım. Oyun həm də cəhənnəm kimi səhvdir və çox vaxt oyunçu bazası o qədər aşağı olur ki, bütün komanda AI botlarından başqa bir şey deyil. Redaktə: Azure (nəhayət) satın alınan elementlə bağlı problemi həll etdi. Qalan məsələlər dayanır və reytinq müvafiq olaraq tənzimlənir.
Yaxşı oyun Samsung a10s-da oynayırdım, yaxşı işləyir t95 Android TV qutum simsiz idarəetmə klaviaturam və siçanım işləyir, bu da yaxşıdır, amma t95-də siçan döyüşü ilə kliklədikdə Wi-Fi-a qoşulmağımı istədi Mən artıq Wi-Fi-a qoşulduğum zaman düzəldin
Bu oyun döyüş robotlarına bənzəyir, lakin idarəetmə və vizuallar daha hamardır. Şübhəsiz ki, ilk bir neçə matçda sizi cəlb edəcək bir oyun. Problem ola biləcək yeganə şey daha çox regional server açmaqdır.
Robot Warfare: PvP Mech Battle অ্যাকশন qsy
Bu başlıq ilk dəfə ortaya çıxdıqdan sonra bəzi müsbət təkamül gördü, lakin güclü rəqiblər sayəsində hələ də BÖYÜK rəğbətdir. Hətta kifayət qədər inkişaf etmiş bir mexaniki seçim tez-tez gəldiyini heç vaxt görmədiyiniz şeylərdən əzilir. Döyüş meydanında yalnız qisas almaq şansı olmadan tez həlak olmaq üçün görünəndə geri qayıtmağa meylli olmayacaqsınız. Vəd göstərir, lakin getməli uzun bir yol var.
Heyrətamiz oyun, lakin onun hakerləri var və onlara birdən çox oyunu bildirmək üçün bir yol yoxdur, mənim komandam bütün komandanı məhv etdi və oyun heç bir düşmən olmadan davam edir. Sonra zərər görmədən bir-bir partladırıq. Oyunun sındırılmaması üçün onu düzəltmək lazımdır və ya ən azından oyunçulara məlumat vermək üçün bir yol.
Qara-qara döyüşlərində əlaqə kəsilməyə davam edir və bir dəfə əlaqənin düşməsi döyüşdən qovulmağınız deməkdir. Silah zədələnir və düzgün optimallaşdırılmayıb. Uzun mənzilli silahlar əhəmiyyətli miqdarda ziyan vurur. Ciddi oyunçuları görmək çətindir və onların əksəriyyəti bacarıq və hərəkət olmadan uzaq məsafəli silahlardan istifadə edirlər. Öldürmələr düzgün təyin edilmir. Düşmən öldürür r düzgün təyin edilmir. Döyüşdə qalib gəlmək üçün heç bir stimul yoxdur. Demək olar ki, eyni eks, gümüş və qızıl alırıq.
Bu, son yeniləməyə qədər öz növünün ən yaxşı oyunu idi. Onlar yaxşı xəritələr əlavə etdilər, lakin yeni botlar fiziki qalxanlar əlavə edir və indi görünməz şəkildə.... Walking War Robots oyunu məhv etmək üçün eyni şeyi etdi. MOST-da ayda bir bot, bir silah əlavə edin və onlar uzun oyunçuların xəyalı olacaqlar... OK əvəzinə
Müharibə Robotlarının başqa bir 2 qazanclı klonu. Oyun son dərəcə balanssızdır, oyunçular yüksək səviyyədə rəqabət aparmaq üçün bir neçə yüz dollar xərcləməlidirlər, bir neçə min xərcləməlidirlər və heç kim sizə toxuna bilməz. Müştəri xidməti mövcud deyil, səhv hesabatlarına və ya təkliflərə cavab yoxdur (sorğunun qəbul edildiyi mesajı istisna olmaqla). Oyunun potensialı var, lakin hər şey böyük pul axtarışı ilə boşa çıxır - indi bu, sadəcə olaraq pul qazanan avtomatdır.
Perspektivli oyun. Bu oyuna YouTube-da baxdıqdan sonra gəldim. Qeyri-bərabər və ya uyğunlaşdırma sistemindən (təcrübəli oyunçular tərəfindən) sui-istifadə etməklə, gülünc şəkildə həddən artıq güclü silahlar və onların balanssızlıqları, üstəlik, axmaq “görünməz” və qalxan üstünlükləri ilə mexaniki oyunda qalib gəlmək üçün müəyyən bir başqa ödənişin dişinə qədər xəstələndim. Baxışa marağımı yaradan şey, hamı üçün ədalətli irəliləyiş sisteminin və balanslaşdırılmış uyğunlaşmanın qeyd edilməsi oldu. Hələ ilk günlərdir, amma hədəfi ilə oyun mexanikinə toxunmağı xoşlayıram.
Bunu sevirəm. Baxmayaraq ki, dərslik lazımdır. Müharibə robotlarından bir az daha mürəkkəb idarəetmə, lakin bu, həqiqətən bəyəndiyim şeylərin bir hissəsidir. Amma həqiqətən nəzarəti izah etmək üçün dərslikdən istifadə edə bilər. Xüsusilə hündürlüyün manuel tənzimlənməsi
Bu olduqca zəhmli bir oyundur, yeni bir şeydir, sonra sadəcə döyüş robotları oynanılır, ən böyük sökülmələrdən birinə çevrilməyə başlayır, sadəcə bir oyunda ilişib qalmaq əvəzinə başqa bir oyunu görmək xoşdur
Oyun bölgüsü xoşuma gəlir. Buna görə onu silmək məcburiyyətində qalmağım məni narahat edir. 15-ci lvl-dən sonra siz ya həddindən artıq güclü, ya da gücsüz olan digər oyunçularla uyğunlaşırsınız. Birdən düşmə zonasına düşürsən və demək olar ki, dərhal öldürülürsən. Sən kiməsə atəş açmağa çalışırsan və deyəsən hər kəsin mənim hələ bilmədiyim enerji qalxanları var. Ya rəqabət edə bilməyiniz üçün robotlarınızı necə gücləndirəcəyinizi sizə istiqamətləndirmək yaxşı deyil. Və ya yem kimi daha güclü oyunçularla yerləşdirilirsiniz.
Oyun heyrətamizdir Uşaqlar...sadəcə buradakı axmaq şey dost atəşidir..və siz komanda yoldaşını öldürsəniz, bu, öldürmələrinizə əlavə edir və siz hələ də komanda yoldaşını öldürdüyünüz üçün pul alırsınız..bunu düzəldin.. .və həmçinin çalışın və bütün robotları döyüşə qoymayın, biz seçməliyik.. heç olmasa bizə hansı robotu yerləşdirmək üçün istifadə edə biləcəyimiz yerləri düzəldin..bundan başqa oyun yaxşıdır
Əgər onun 80%-i War Robots Rip olmasaydı, bu oyun potensiala malikdir. Bundan əlavə, etiraf etdiyim botlar olduqca yaxşı və yaxşı dizayn edilmişdir. Xəritələrin yaxşı hissəsi Müharibə robotlarındandır, lakin yenidən işlənib və daha çoxu deyil. Mən demək olar ki, 10-cu səviyyəyəm və 67 döyüş keçirmişəm və 0 matçda məğlub olmuşam. Heç bir strategiya yoxdur, çünki komandanın əksəriyyətinin süni intellektlə idarə olunan botlar olduğuna tam əminəm ki, bu da çox sadədir. Ona görə də mən hələ bir matçda əsl problemlə qarşılaşmamışam. 2 ulduz 4 orijinallığın olmaması.
Sərin oyundur. Çox potensiala malikdir. daha yaxşı hədəfləmə sistemlərinə, daha hamar qrafika və oyuna ehtiyacı var, lakin onlar qazanmaq üçün ödənişdən uzaq dursalar, nəticədə müharibə robotlarını məğlub edəcəklər. həqiqətən xəritələrin dizaynını və ən yaxşı botları sevirəm bravo uşaqlar. son ekran stats menyusunda nələrin işlədiyini görmək üçün digər oyunçuların statistikasına baxmaq üçün silah və bacarıq haqqında daha çox məlumat lazımdır.
ben bunu j5 oynamisam indi ipohone x almosam onda oynuyuram zor oyundu tovsiye edirem
Yaxşı oyun. İqtisadiyyat WR-dən daha yaxşıdır. Məndə olan bir problem, bəzən çox pisləşə bilən gecikmədir. Mənim ən yaxşı telefonum yoxdur, ona görə də belə ola bilər, amma digər oyunçularda da eyni problem var. Gecikmə, həqiqətən, oyunun möhtəşəm olmasına mane olur, ona görə də bu düzəldilə bilsə, bu oyun üçün həqiqətən uzunmüddətli gələcək görürəm. Onu WR ilə müqayisə etmək bir qədər ədalətsizdir, çünki bu oyunun 4 ildən çox yaşı var, ancaq bu oyunun alternativ kimi xidmət etməsi əladır.
Hələ yoxlamamışam məncə yaxşı oyundu😊
Oyun əyləncəli görünür, qrafika və fərdiləşdirmələr əladır, lakin oyun gamepad funksionallığını dəstəkləmir. Bu seçim olarsa və nə vaxt oyuna qayıdacağam.
Layiqli mexaniki atıcı, seçim etmək üçün müxtəlif mexanizmlər və silahlar oyun tərzinizə birbaşa təsir edir/dəyişir. Başlanğıc səviyyələri sizə səviyyəni yüksəltmək üçün müxtəlif "əsas" mexanizmləri sınamaq üçün kifayət qədər vaxt verəcək. Qızıl mükafatlar həqiqətən səxavətlidir! Hal-hazırda onların bu "sahib olmaq üçün kirayə" mexanizmləri var (mükafatlı mexanizmlər, qalxan daşıyıcısı və gizli) burada onlar sizə 5 raund üçün gündə bir qiymətə bir mexaniki "sınamağa", onu kifayət qədər dəfə icarəyə götürməyə imkan verirlər (21) və bu sizin! Get, bu oyunu sına, etsən şad olarsan.
Super oyundur hamıya tövsiyə edirəm
VIP keçidiniz olmadıqda ədalətsiz PvP uyğunlaşmaları. Mən 13-cü səviyyəyəm, 15-dən aşağı səviyyəli komanda yoldaşları əldə edirəm. Və 3 oyunçunun 15-dən yuxarı olduğu rəqibləri alıram. 01/01/2020 Bu gün daha da pis idi. indi mən 15-ci səviyyədəyəm və görünməz ola bilən robotlarla 35-ci səviyyəli 3 rəqibim var. Mənim 1 robotumu məhv etmək onlara 5 saniyə çəkdi. Bütün komandam bir dəqiqə ərzində məğlub oldu. Ədalətsiz uyğunluq sisteminizi düzəldin.
Təlimatlarda deyilir ki, bu, həm PC oyunu, həm də Android oyunudur. Mən onu kompüterimə quraşdırmaq istəyəndə o, quraşdırmadı. Aşağı sürüşdürdüm və bunun ANDROID tələb etdiyini oxudum. Gəlin, bu, əsas mətn xətasıdır. Sən bundan yaxşısan.
İndi yükləyirəm kömək ki, yaxşı olar♥
Əla oyundu
Nə qədər yeni olduğunu nəzərə alsaq, bu oyundan çox təsirləndim. Mən bir neçə xüsusiyyət tələb etmək istərdim. Birincisi, pilotsuz təyyarənin yanğına nəzarət qulunu əsas yanğın düyməsinin üzərinə basdıracaq ayrıca yanğın nəzarətinə sahib ola bilərikmi? İkincisi, siz hədəf seçimini azalda bilərsiniz və ya heç olmasa hədəfləri necə seçdiyinə dair izahat verə bilərsiniz. Çox təşəkkürlər.
Vikinq problemini həll etdiyiniz üçün təşəkkür edirəm, sizə təşəkkür edirəm, oynamağa davam edərkən bir ton hakerin də oynadığını gördüm, onlara atəş etdiniz, heç bir qalxanı sındıra və onlara heç bir zərər verə bilməzsiniz, zərər verir çox yavaş-yavaş aşağı enirsiniz, ancaq matçın yarısını çox tez cavanlaşdıran sağlamlıqlarını aşağı salmağa çalışırsınız. Bushi və ya Robinə gedən bir çox oyunçunu udduran məşəl silahı ilə mübarizə aparmaq üçün heç bir şey yoxdur, bununla mübarizə aparmaq üçün bizə istilik qalxanı lazımdır.
bu oyunu yoxlayan avid müharibə robotları oyunçusu. onunla çox düzgün. tarazlıq hələ də bir az zəifləyib və avtomatik atəşə alışmaq, lakin xoşuna gəlmək üçün bir az var. olduqca yaxşı idarə edir, hərəkət hamardır. insanların üzərinə düşməkdən zövq alıram. yeni oyunçulara məsləhətim əvvəlcə əlavə pilotlara qızıl xərcləməkdir.
Solar Smash ማስመሰል iypa